Odbojkaši Ribnice (MN Press)
Odbojkaši Ribnice (MN Press)

Četvrtfinale Kupa Srbije: Železničar na Partizan, Ribnica protiv Mladog radnika

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.10.21. | 16:09

Po propozicijama u ovoj rundi takmičenja se igraju po dve utakmice

Svi mečevi osmine finala Kupa Srbije odigrani su u utorak i sredu, pa je danas održan žreb za narednu rundu takmičenja. Kuglice su u četvrtfinalu, sastavile kad je ženska konkurencija u pitanju, Železničar iz Lajkovca i Partizan, Srem i TENT, Jedinstvo i Crvenu zvezdu, odnosno Spartak iz Subotice i Ub. U konkurenciji odbojkaša sastaće se Crvena zvezda – Niš, Spartak (Subotica) – Vojvodina, Partizan – Radnički Kragujevac, Ribnica – Mladi radnik.

Spartak iz Subotice i Ub će prvi meč četvrtfinala odigrati 9. ili 10. novembra, dok je revanš meč na programu 16. ili 17. novembra, zbog učešća Uba u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ostale ekipe će prve utakmice odigrati 26. i 27. oktobra, a druge 2. i 3. novembra.

Izabrane vesti

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu i polufinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu ili finalistu određuje bolji set količnik, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni zlatni set, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala.

Trofej u ovom takmičenju brane odbojkašice Železničara iz Lajkovca i odbojkaši Ribnice iz Kraljeva.


tagovi

OK VojvodinaOK Crvena ZvezdaOK Partizankup srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara